Luna perustus

Talon julkisivu

Tutustu perustuksien tuotekorttiin:

Hanki talollesi Luna-perustus

Sokkelit yhdistelmäkuva w500

Videolinkki perustusten teosta:


Valmiit Luna Press -sokkelielementit lyhentävät perustusajan jopa kymmenesosaan verrattuna paikalla muurattuun perustukseen. Ne sopivat Luna House -omakotitalon lisäksi myös muille valmistaloille.

Säästä aikaa

Voit nopeuttaa työmaan aikataulua, tontin hankinnasta talon pystytykseen, hankkimalla valmiin Luna Press -sokkelin. Sokkelielementit asennetaan yleensä jatkuvan betonianturan päälle.

Helppo käsitellä

Luna Press -sokkeli on kevytrakenteinen, mutta vankka. Elementtien asennus käy helposti, eikä toimituksessa tarvita raskasta nostokalustoa. Elementtien siirtely työmaalla on nopeaa.

Kaksi vaihtoehtoa

Luna Press -sokkelin saat joko tuulettuvana tai maanvaraisena. Tuulettuvan sokkelin etuna lattian alle jää tilaa talotekniikalle, jolloin asumisen aikana tehtävät muutostyöt käyvät helpommin. Pakkotuuletettu tila on aina lämmin ja sokkelirakenteemme hoitaa myös lämmöneristämisen ja erillistä eristekerrosta ei tarvita. Luna House -omakotitalot rakennetaan tuulettuvilla Luna Press -sokkeleilla juuri tästä syystä.

Hanki myös alapohja

Luna Express -alapohjaelementeissä on valmiina lämmöneriste, kantava tukirakenne, valmis pinta lattiavalua tai levykerrosta varten.

Lunaexpresspress logouusi 2012 w220
Anturat mustavalkoinen w220 Anturat valettu
Sokkelit asennuskuva mustavalkoinen w220 Sokkeliasennus
Luna House perustukset

Sokkelin luonnonkivipinnoite värivaihtoehdot

M110   musta weber kivipinnoite w200 M110 - Musta
M114   vaalean harmaa weber kivipinnoite w200 M114 - Vaalean Harmaa
M111   keski harmaa weber kivipinnoite w200 M111 - Keski harmaa
M224   punainen graniitti weber kivipinnoite w200 M224 - Punainen graniitti